Onze pokeravond: took it to the next level!

Samen met een aantal vrienden van ‘t school, de buurt en het werk spelen wij regelmatig Texas Hold’em Poker voor het plezier. Natuurlijk staat daar altijd wel een kleine inzet tegenover, maar het idee is vooral om een leuke “mannenavond” te beleven met een glas goeie whiskey en een sigaar (en natuurlijk een pizza of twee).

Normaal speelden we altijd bij Jonas thuis op een speelmatje en met kleurrijke “Laser” chips. Hoewel dat natuurlijk perfect werkt heb ik een tijdje geledenMonte Carlo 500 Set besloten een heuse pokerroom in mijn “speelkamer” in te richten. Met dank aan wat vrienden die bij Cronos in Kontich werken (ja, Tim, merci!) vond ik Pokerhandel.be en daar kocht ik een luxueuze pokertafel, een hele set superkwalitatieve pokerchips (van deze soort!) en alle accessoires die je je kan inbeelden (zoals asbakken, dealer button, supergoeie KEM-pokerkaarten etc)

Het begon allemaal als een hobby maar nu moet onze eigen pokerroom niet veel onderdoen voor de pokerroom in het Casino van Namen of Brussel (de twee grootste pokerrooms van België!).

We doen donderdag een pokeravond – de eerste in de geweldige nieuwe pokerroom – en ik neem dan zeker een paar extra foto’s! :)

Laat wat van je horen

*