Leve de rode duivels! (al gaat het er toch wat over)

RodeDuivelsZoals (vermoed ik toch) heel België begon elke dag voor een wedstrijd van onze helden mijn hart net iets sneller te slaan en keek ik volledig uit naar de wedstrijd. Wel jammer natuurlijk dat het er nu op zit nadat ze tegen Messi en co in echt een slechte wedstrijd niet meer konden tegenscoren na die geluksbal die Higuain kreeg. Maar eerlijk is eerlijk die geluksbal heeft hij wel mooi afgewerkt :(. Jammer dat die goal vroeg viel want vanaf dan al gooiden die Argentijnen alles dicht. Niet echt goede reclame voor het Zuid-Amerikaanse voetbal.

En ook al heb ik de match gekeken met ziel en hart (ik ben zelf samen met andere duizenden supporters gaan kijken in het Sportpaleis en ook een keer in de Waagnatie in Antwerpen) vond ik het er toch wat overgaan dat ze de aankomst van het vliegtuig terug in België live op de TV gaven en hiervoor zelfs een live-uitzending van de Tour onderbraken. Alles rond de wedstrijden ok, tot daar toe, maar dat was gewoon écht belachelijk.
Ik ben benieuwd wat het wordt binnen twee jaar in Frankrijk wanneer we Europees kampioen worden :D

Laat wat van je horen

*