Helpen verhuizen, ik voel het nog!

VerhuizenAf en toe hang ik eens graag de held uit, zo ben ik wel. En dikwijls heb ik daar nadien spijt van, dat is ook weer waar. Maar ja, boys will be boys zeker? :-)

Het volgende is eigenlijk concreet het geval: Steve, een goede vriend van mij uit het Antwerpse had vorige zaterdag zijn verhuis gepland en de goede vriend die ik ben was ook meteen de eerste om voor te stellen om mee te helpen verhuizen toen ik zijn oproep op Facebook zag. De verhuis zelf verliep was geregeld via Antigoon Verhuizingen en liep eigenlijk zo goed als perfect. Omdat de kosten wat gedrukt werden werd voor een basispakket gekozen waardoor helpers zoals ik eigenlijk nodig waren.

Op zich geen probleem, want ik help vrienden graag, maar ik moet mezelf toch eens leren inhouden. Stoelen en zo verplaatsen, geen probleem, maar toen ik besloot om in mijn eentje de koelkast en de diepvriezer mee te sleuren in en uit de verhuiswagen voelde dat toch net iets zwaarder aan. Ook de grote tafels en kasten, ook al heb ik die niet alleen gedragen, kwamen wel redelijk hard aan. En op de moment zelf voel je daar niet zo heel veel van he, maar toen Steve al de helpers trakteerde in de taverne in de buurt voelde ik er toch wel wat van aan tafel. We zijn nu intussen 3 dagen later en ik ben zo stijf als iets, ik denk dat ik mezelf wat geforceerd heb :(

Heb op het internet wat tips gevonden om wat tegen die stijfheid te doen. Een goed warm bad kan altijd wel goed doen, niet waar?

 

 

Laat wat van je horen

*