Doe-het-zelver Alain.

diy tipsIk ben kei trots op mezelf. Gisteren heb ik voor het eerst in mijn leven een gat geboord. In de muur, welteverstaan. Tegelijkertijd heb ik voor de eerste keer in mijn leven eens iets gebruikt dat ik echt uit zo’n rondzendmail heb gehaald. Je kent het wel: die ene collega of nonkel waar je al honderd keer tegen gezegd hebt dat je dat eigenlijk niet leest, maar die dat toch blijft doen. En dat “niet lezen” is ook relatief, want stiekem smijt je er toch altijd wel even een blik op. (Filmpjes of onnozele powerpoints doe ik niet open, en op links klik ik al helemaal niet, dat moge duidelijk wezen.)

Er moest nog een kader aan de muur worden gehangen. Ons mama had dat al vaak aan papa gevraagd, maar wat trekt die zich nu aan van kaders aan de muur… ;) Maar met dat ik de foto die je hier kan zien had gevonden in een van die rondzendmails, dacht ik: “let’s do this”. Ik moest wel wat uitleg krijgen. Blijkbaar is het niet meer van “we kloppen eventjes een nageltje in de muur en hangen de kader eraan”. Als die wat meer weegt, moet je eerst een gat boren, er dan een grijze plug erin duwen of kloppen, en dan daar de nagel in.

En serieus, beste doe-het-zelvers, dit onnozel advies wérkt! Ons moeder kei blij dat ze geen stofzuiger moest bovenhalen nadien. :D Je moet er toch maar op komen he…

Held van de dag: Alain. Yeah! 8)

Laat wat van je horen

*